Искам тази младост да позная,
да я взема с мен да повърви.
Вятър снагата ми да вее,
в свилени коси слънце да гори.
Искам тази младост с цветя да я закича,
теменуженият цвят в очите ми да грей.
Искам да видя, че младостта ме чака
с протегнати ръце.
Искам с крачка бодра да премина
пътя, осеян със свежестта.
Една забравена въздишка да изпия,
щастлива като младостта.
Искам акорди, нежни като струна,
в сърцето ми да запеят като зов.
На една очаквана надежда,
записана в стиха ми нов.
© Мария Todos los derechos reservados
Поздрав!