1 feb 2011, 11:56

Искам те 

  Poesía » De amor
637 0 0

Искам те.

Неумолимо и горещо.

Прегръдката ти топли 

измамно и зловещо...

ме теглиш.

Не знам дали е грях, 

но идваш във съня.

И пак те искам.

Невъзмутимо и нечестно.

Не си отивай.



5.12.2010г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??