11 mar 2010, 12:27

Искам те 

  Poesía » De amor
554 0 1

Искам да се гмурна

в синевата на очите ти.

Искам да потъна

в ръцете ти.

Искам да те усетя -

топъл, нежен, добър...

Искам да докосна

сърцето ти...

Искам да докосна

душата ти...

Искам те...

 

 

© Елина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??