Искам те!
Тези думи устните мълвят.
Искам те!
Тези думи в гърдите горят.
Искам те!
Ти далеч си от мене сега.
Искам те!
Безсърдечна е твойта душа.
Искам те!
Сурово недей ме съди.
Искам те!
Не бързай да тръгваш в зори.
Искам те!
Сърцето ми ти разбери.
Искам те!
Ако искаш и ти, остани.
Искам те!
Дори от любов да умра,
ще повтарям пак нежно в нощта
Искам те!
© Мая Николова Todos los derechos reservados