Искам те,
когато пада вечерта,
и тъмносиньо е небето,
и свети златната луна,
и неспокойно е сърцето!
Искам те!
За мен е тайнствена нощта,
вземи от болката в душата!
Ти донеси ми светлина –
надеждата и красотата!
Искам те!
Сърцето ми гори във мен,
със силни чувства ме опива!
Ти замени света студен
и нежността ще ни залива!
Искам те!
Как силно те желая аз!
Душата ти за мен е тайна…
Изгряла е звезда за нас
и тази нощ ще е безкрайна.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados