14 nov 2009, 18:36

Искаш ли 

  Poesía » De amor
1057 0 15

Искаш ли да споделиш

този хубав ден със мен?

Искаш ли да дойда там, където ти вървиш,

или може би си уморен

от моите целувки или от моите очи...?

 

Ако искаш, ще те пусна.

 

Ако ли пък не - ръката си подай и с мен върви

там, където днес си се запътил ти!

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??