13 nov 2011, 19:02

Искаш ли? 

  Poesía » De amor
649 0 3

Искаш ли с теб да бъдем заедно сега,
да правим луди неща
и да се смеем на сутринта?

Искаш ли да вървим ръка за ръка
по златистите поля
и да те обичам повече от всичко на света?

Искаш ли да се разхождаме под звездите в нощта?
Да ти говоря нежни слова за любовта
и да те целувам както никога?

Само кажи "ДА"
и ще съм твоя на мига..
Кажи "ДА" и ще бъда с теб от сега до вечността..
Само не мълчи,
защото от мълчанието ти ме най-боли!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??