19 nov 2008, 11:53

Искаш ли 

  Poesía » De amor
715 0 3

Искаш ли да ти кажа
Някак странно е
когато двама си говорим
Казвам неща
които до сега не съм
Искаш ли да бъдем
Той и Тя
Като разтапящ сладолед
догарящ огън в нощта
Какво като другите говорят


чувам теб


виждам теб


Моя мечта
Искаш ли да бъдем
двете малки неща
дразнещи света
Искаш ли да бъдем две карти
за игра
Жокера в нощта
Искаш ли да бъдем
Аз Той - Ти и Тя

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??