19.11.2008 г., 11:53 ч.

Искаш ли 

  Поезия » Любовна
710 0 3

Искаш ли да ти кажа
Някак странно е
когато двама си говорим
Казвам неща
които до сега не съм
Искаш ли да бъдем
Той и Тя
Като разтапящ сладолед
догарящ огън в нощта
Какво като другите говорят


чувам теб


виждам теб


Моя мечта
Искаш ли да бъдем
двете малки неща
дразнещи света
Искаш ли да бъдем две карти
за игра
Жокера в нощта
Искаш ли да бъдем
Аз Той - Ти и Тя

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??