25 mar 2010, 14:38

Искаш ли, дете? 

  Poesía » Para niños
625 0 3

Искаш ли, дете?

Дали, или... кажи ми ти!
Мислиш ли си, или не,
а искаш ли, дете?
Искаш ли да полетиш
в мечтите си ти
- кажи ми, искаш или не,
кажи ми, искаш ли, дете?
Не или да?
Поискай, само подай
на мен ръка.
Кажи ми, искаш или не,
кажи ми, искаш ли, дете?

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??