Obra no adecuada para menores de 18 años
Искаш ме
Нощем, когато останеш самасъс своите желания и неприлични мечти,
когато усетиш, че напира страстта,
започваш отново за мен да мислиш ти.
Потта се стича по напращялото ти тяло,
събрало целия сексапил на света.
Сърцето ти за мен е полудяло,
но желаеш да задоволиш плътта.
Малка блуднице, мълчи!
Аз зная, че не можеш да ми устоиш.
Ръцете вече не помагат, нали?
А копнееш да си поиграя с твоите гърди!
Желаеш да ме проснеш на леглото
и да ме целуваш, без да спираш.
Желаеш да ме изцедиш до капка
и в екстаза си да не симулираш.
Искаш ме върху грешната си плът
да ти покажа „Кой сега е номер 1"!
Кукло, твой съм всеки път,
щом ме пожелаеш в своето легло!
Ще ти взема тока от полуда,
ще опиташ екшън за шампиони.
Да, това не е заблуда!
Така че, напомпи свойте балони!
Нема проблеми, където пожелаеш,
върху бюрото, във гората, в моята кола...
Така че... сваляй прашките сега
и усети как го прави Nick Dracula!!!
Nick Dracula
© Антон Городецки Todos los derechos reservados