31.08.2007 г., 11:45 ч.

Искаш ме 

  Поезия
946 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години


         Искаш ме



Нощем, когато останеш сама

със своите желания и неприлични мечти,

когато усетиш, че напира страстта,

започваш отново за мен да мислиш ти.


Потта се стича по напращялото ти тяло,

събрало целия сексапил на света.

Сърцето ти за мен е полудяло,

но желаеш да задоволиш плътта.


Малка блуднице, мълчи!

Аз зная, че не можеш да ми устоиш.

Ръцете вече не помагат, нали?

А копнееш да си поиграя с твоите гърди!


Желаеш да ме проснеш на леглото

и да ме целуваш, без да спираш.

Желаеш да ме изцедиш до капка

и в екстаза си да не симулираш.


Искаш ме върху грешната си плът

да ти покажа „Кой сега е номер 1"!

Кукло, твой съм всеки път,

щом ме пожелаеш в своето легло!


Ще ти взема тока от полуда,

ще опиташ екшън за шампиони.

Да, това не е заблуда!

Така че, напомпи свойте балони!


Нема проблеми, където пожелаеш,

върху бюрото, във гората, в моята кола...

Така че... сваляй прашките сега

и усети как го прави Nick Dracula!!!


    Nick Dracula

© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • о, никой. опит за пославянчване на името на ник дракула.
  • А кой е Ники Драгнев ????
  • Много булевардно, ама щом се харесва...

    Аз не съм впечатлена. Ники Драгнев има нужда от жена.
  • ха!хубаво е!
Предложения
: ??:??