10 abr 2015, 1:08  

...искащ през деня да се случи 

  Poesía » Otra
311 0 0

 

 

 

Вдишващ студ и повръщащ сняг,
гол, изпотен ми загася очите леглото.
Диви коне на свобода пасат,
мисли в четири стени се блъскат.
Скърца легло, кола посред нощ тръгва,
сред картини на Моне се унасям.
Притварям очи, но сънят ме събужда,
...искащ през деня да се случи.


Ст. Русев

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??