10 апр. 2015 г., 01:08  

...искащ през деня да се случи 

  Поэзия » Другая
310 0 0

 

 

 

Вдишващ студ и повръщащ сняг,
гол, изпотен ми загася очите леглото.
Диви коне на свобода пасат,
мисли в четири стени се блъскат.
Скърца легло, кола посред нощ тръгва,
сред картини на Моне се унасям.
Притварям очи, но сънят ме събужда,
...искащ през деня да се случи.


Ст. Русев

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??