Искрено и лично.
Нелепо чувство ме нападна -
да ритна искам наведнъж
с прегръдка всички мои приятели
и да ги тръшна в един куп.
На камарата от близки
да се изкача щастлив,
да викна «Вече никой
не ми трябва на света!»
10август2009
© Братан Todos los derechos reservados