23 oct 2007, 16:05

Искрено и лично 

  Poesía
780 0 11



 

Искрено и лично


Когато се събудя
и утрото надниква в моите очи,
когато сутринта се ражда

и с нова сила слънцето я заплени,
отивам на брега, за да залича
преминаващата през душата ми тъга.

Шумът на вълните преплита се
с безумния вкус на дните...


                                
август, 2006 г.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??