20 ene 2024, 17:51

Искри в небето 

  Poesía
186 6 4

На скреж ухае вън нощта.

Рисувала е ледени дантели,

Камина с огън, топлина.

Искри в небето полетели.

 

Отмествам кичура коса.

Целувам устните ти нежно.

Във мрака чувам песента 

и всичко е красиво снежно.

 

Един шансон за любовта.

Докосване и танцът на телата.

Искрящо вино и страстта.

Игра на пламъците в тъмнината.

 

И сякаш звездното небе

разтворило се тайнството очаква,

да приюти туптящото сърце

с магията на чувствата да властва.

 

На скреж ухае вън нощта.

Искри в небето полетели...

© Гедеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??