15 nov 2007, 15:20

Искрици 

  Poesía » De humor
623 0 9

 

Рогатата истина легна в кревата.
Къде да отиде от скука, горката?

---

Кожата често в живота се сменя,
щом егото пусто не ще да задреме.

---

Свободата погледнато, да речем всеобхватно,
обилен обяд е, но не и безплатен.

---

Живота ни не е чак толкова страшен.
Гонят един, втория хващат, третият плаща.

---

Дикторът на стадиона обяви на всички хора:
- Меракът... Трети коридор, бяга сам и финишира втори.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??