29 abr 2009, 11:24

Истина 

  Poesía
384 0 0

 

 

         ИСТИНА

 

Откривах за теб планети.

С толкова много звезди.

Дори лунната беше превзета.

Там за тебе оставих следи.

 

Сега полагам моята клетва.

Ще стъпча всички лъжи.

Душата ми ще стане по-светла.

 

 ... Слънце край мен защо не кръжи?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??