17 nov 2010, 11:31

Истината 

  Poesía » De amor
569 0 1

Как може да се сърдиш някому

затуй, че той не те обича?

Не е ли по-добре на истина,

не на лъжи да те обрича?

Не е ли по-добре да знаеш,

че никога не ще да бъде твой,

отколкото с все сили да дерзаеш,

да страдаш, вярвайки, че те обича той?

Не е ли по-добре да можеш

света да гледаш със отворени очи

и път дълбоко във сърцето да отвориш

за нова обич, вместо за сълзи?

 

Когато в тебе мъка се роди,

излей я просто, изплачи тъгата!

Да, истината може да боли,

но аз я предпочитам пред лъжата!

© Любимата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??