13 nov 2012, 23:33

Истината 

  Poesía » Otra
610 0 1

In vino veritas.
И не само виното, не.
Изкуството, семплото.
И не само снимките, не.
Лицето и споменът.
Историята.

MDCCCI.
Годините, нежните.
Миналото, сантиментално.
Грохотът,
стъпките,
действията, небрежните.

Veritatem dies aperit.
И не само времето, не.
Застоят също.
Удоволствието.
И не само мислите, не.
Истината, дете.

Ad litteram.
И не само душата, не.
Буквалното, простото.
И не само ти не разбираш, не.
Всички търсим се.

Sum, quod eris, quod es, ante fui.
Аз съм това, което ти ще бъдеш,
а ти си това, което аз бях.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??