30 ene 2009, 18:52

Истината за света 

  Poesía » Versos blancos
704 1 1
Безкрайна битка между да или не,
безлични лица падат на колене,
животът си на друг предлагат,
а някои и тялото си продават.

Нелепа е лъжата в случая,
че доброто скоро ще възтържествува,
нелепа е борбата, защото краят е познат,
едни ще победят, а други ще умрат.

Остава само да молим за прошка,
но дали ще чуят молитвите ни,
забравени като захвърлена брошка,
назаем взети души.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??