Jan 30, 2009, 6:52 PM

Истината за света 

  Poetry » White poetry
708 1 1
Безкрайна битка между да или не,
безлични лица падат на колене,
животът си на друг предлагат,
а някои и тялото си продават.

Нелепа е лъжата в случая,
че доброто скоро ще възтържествува,
нелепа е борбата, защото краят е познат,
едни ще победят, а други ще умрат.

Остава само да молим за прошка,
но дали ще чуят молитвите ни,
забравени като захвърлена брошка,
назаем взети души.

© Стефани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??