11 ago 2017, 23:12

Истини 

  Poesía » Otra
651 0 0

Не бива да угасват мечтите.

Сълзите – прелюдия бавна.

Истини знойни танцуват.

Сърцата без вино лудуват.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??