20 feb 2013, 18:42

Истинска любов 

  Poesía » Otra
686 0 1

Слънцето ми се усмихва
и ме обгръща с топлина,
бурята в мен стихва,
наливам се със светлина.

Вятърът ме гали мило,
с него иска да полетя,
пречиства в мен всичко гнило
и пося семето на любовта.

Морето пее ми красиво,
песента му ме омайва,
а сърцето ми е тъй влюбчиво,
истинска любов извайва.

© Боян Боев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Лооооуу, Браво, Бояне.Много ми хареса!
Propuestas
: ??:??