13 abr 2008, 22:31

Истинската Любов 

  Poesía » De amor
896 0 1

Истинската любов преминава през всичко,
през грешките, които правим и през трудното решение да простим.
Истинската любов не изисква практика, а времетраене.
Тя не е просто дума или две, тя е съществуване и копнеж за живот.
Не е просто полет, а начина, по който летим.
Истинската любов не е въпросът „Защо?” или „Как?”,
тя е отговорът на тези въпроси.
Не е избор, а просто път – правилен или не, но винаги споделен с някой друг.
Истинската любов не е начина, по който ще изживеем живота си,
а с кого ще го изживеем!
Понякога е болка, понякога щастие, но винаги истинска.
Тя не крие нищо в себе си, ние я крием в нас.
Живеем заради нея, заради красивото чувство, че там, някъде
в тъмнината, едно сърце бие за нас със всичка сила,
че някой мисли и се пита как сме.
Истинската любов винаги оцелява – независимо през какво преминава.
Именно затова е истинска.
Тя е вечна!




EE7658F7-A093-4E1F-3A07-007D894BA378
1.02.05

© Паолина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??