19 sept 2013, 2:17

Истински богат 

  Poesía » Otra
489 0 1

Когато сутрин се събудя и имам покрив над главата си,
дай ми да закуся с малко хляб, за да остана буден.
Пред теб ще разгърна аз душата си,

за да видиш душа сродна в живота труден.

 Дай ми мед захаросан, да преглътна моментите горчиви,
 дай ми музика прочувствена и изкуството ми дай!
 От вдъхновението произведения раждат се красиви,
 забравяйки къде си, ще попаднеш в рай!

 Признания не трябват ми за обяд,
 нито пък похвали за вечеря,
 защото чувствам се истински богат,
 когато щастието в една усмивка аз намеря!

© Ивайло Захариев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??