След бурята настъпва тишина.
Но няма тя да трае дълго време!
Ще бъде нарушена от жена!...
Да, моята е, дявол да я вземе!...
Участници сме сякаш в психофилм -
сценарий, роли, наша режисура!...
И за минути ще го подновим -
все пак - продукт за масова култура!...
Римейкове на филма - ден след ден!
Динамика и пълни с драматизъм!
Ударя аз, а после тя пък мен!
Направо истински демократизъм!...
Съседите - с места на първи ред!
Замезват, пият и следят играта!...
Но със хлапашки са манталитет -
вживяват се и чукат по стената!...
Когато чуят свестни попръжни,
изкефят се и с хъс ги коментират!...
И после си ги спомнят дълги дни!...
Е, майстори са и от туй разбират!...
И протестират също: "Няма секс!..."
О, жални те!...И то във днешно време!...
От двама прави се!...Но не и днес!...
Изгониха ме - въздух да си взема!...
На въздух крача си сега навън
и свиркам си в студеното безмълвие!...
Е, ще изкарам тази нощ без сън!...
Но утре - филм!... С познатото усърдие!...
© Роберт Todos los derechos reservados