9 abr 2008, 8:40

Истински мъже 

  Poesía » De humor
844 0 9

ТЕ живеят да правят пари!
ТЕ на "Боинг" света обикалят!
По атоли летуват, дори
се въздържат туземки да галят...

За атоли аз знам от Гоген
и дочувал съм нещо за „Боинг”,
а туземките, според мен,
по атоли разхождат се голи –

и жадуват за ласки... И бих
им ги дал, ако сляза от „Боинг”
на атола им слънчев и тих.

Само дето не слизам. Защо ли?

Ами...  "Боингът" пада... Гори...
А атола го сриват цунами...

ТЕ живяха да правят пари!...

Аз съм жив пък, защото ги нямам.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??