8 sept 2011, 23:54

История 

  Poesía
455 0 6


 

ИСТОРИЯ

 

За теб, моя кратка любовна история,

съм скрила в сърцето си стих!

В живота истории много се гонят,

но в твоя свят песен открих!

 

С мелодия чудна, незнайна камбана

докосна греховна нощта,

когато се молехме искрено двамата

БЕЗКРАЕН СОНЕТ да е тя...

 

Незнайна камбана с нечувани звуци

ПОРЕДНИЯ СТАРТ извести.

В същото време РЕВНИВИ КАПЧУЦИ

ОКЪПАХА ТВОИТЕ СЛЕДИ...

 

 


 

© Боряна Бакалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??