ИСТОРИЯ
За теб, моя кратка любовна история,
съм скрила в сърцето си стих!
В живота истории много се гонят,
но в твоя свят песен открих!
С мелодия чудна, незнайна камбана
докосна греховна нощта,
когато се молехме искрено двамата
БЕЗКРАЕН СОНЕТ да е тя...
Незнайна камбана с нечувани звуци
ПОРЕДНИЯ СТАРТ извести.
В същото време РЕВНИВИ КАПЧУЦИ
ОКЪПАХА ТВОИТЕ СЛЕДИ...
© Боряна Бакалова Все права защищены
Хубав стих!