Аз бях, съм и вечно ще бъда
небесен простор за душата ти,
жизнена кръв за сърцето ти,
светлина ярка в съдбата ти.
Ти си песента ми любима,
вълшебна фея и самодива,
жена със огнена страст,
на света най-добра и красива.
За нас всяка дума е знак,
а любовта дава ни сила
да пребъдем в чувството,
с което Фортуна ни е дарила.
Недей никога да си мислиш,
че друга e по-важна за мен.
Високо стоиш сред звездите,
животът ни в обич е потопeн.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados