Искам да се върнат миналите дни,
Всички спомени, трепети, желания.
Един беше в моите мечти -
Летяхме в небесата заедно.
Искахме да сме завинаги сами,
Но нова любов срещна ти,
А мен остави с моите мечти.
© Ивелина Йорданова Todos los derechos reservados