2.06.2007 г., 9:16 ч.

Ивелина 

  Поезия
1336 0 3
 

Искам  да се върнат миналите дни,

Всички спомени, трепети, желания.

Един беше в моите мечти -

Летяхме в небесата заедно.

Искахме да сме завинаги сами,

Но нова любов срещна ти,

А мен остави с моите мечти.

© Ивелина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??