2 июн. 2007 г., 09:16

Ивелина 

  Поэзия
1350 0 3
 

Искам  да се върнат миналите дни,

Всички спомени, трепети, желания.

Един беше в моите мечти -

Летяхме в небесата заедно.

Искахме да сме завинаги сами,

Но нова любов срещна ти,

А мен остави с моите мечти.

© Ивелина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??