На моите години исках да играя.
Да бъда вечно hаppy girl.
И грижи да не ме кoсят,
щеше да е very good.
Но животът не е лесен
и не е като в "The diaries of the princess".
Принцът не като от песен
по-скоро беше Most boring to the world.
Да обяснявам повече не искам.
Не е лесно да си girl във този свят,
където принцовете във прасета се превръщат,
а приказката по-ужасна и от звяр!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados