24.07.2008 г., 8:59 ч.

"ИЗ дневниците на принцесата"Бг 

  Поезия » Хумористична
667 0 2
 

На моите години исках да играя.

Да бъда вечно hаppy girl.

И грижи да не ме кoсят,

щеше да е very good.

 

Но животът не е лесен

и не е като в "The diaries of the princess".

Принцът не като от песен

по-скоро беше Most boring to the world.

Да обяснявам повече не искам.

Не е лесно да си girl във този свят,

където принцовете във прасета се превръщат,

а приказката по-ужасна и от звяр!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??