30 abr 2010, 23:28

"... из мислите на една влюбена..." 

  Poesía » Versos blancos
938 0 2

 

Луната тихо ми шепти.

Къде си днес, любими?

При мене се върни!

Бъди отново мой и аз ще бъда твоя.

Ще бъдем ти и аз, ще бъда само твоя.

Обичам онзи миг, когато усмихвам се неволно, щом за теб се сетя.

Обичам всеки ден, когато те погледна и знам, че те обичам.

Приятно е, когато ме прегърнеш и усетя  топлината на меката ти кожа.

Приятно е, когато ме целунеш и в едно се слеем.

И красиво е, и искам да те имам.

Любима ми е всяка мъничка секунда, прекарана със теб.

И любимо ми е, когато те докосна, а светът около нас изчезва.

Прегръщам те! Целувам те!

Обичам те!

Очаквам с нетърпение следващата среща!

Дори да няма рима, има смисъл, има чувство.

А и кой ли любовта римува?

За мене тя човек е, дори не чувство!

 

 

... из мислите на една влюбена...

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??