12 abr 2017, 22:57

Из спомените 

  Poesía » De amor, Verso libre
268 0 2

Из спомените на далечната неделя,

когато аз мълча, а ти си тръгваш...

 

Поглеждам през рамо и съм сама,
Няма спомени и нищо за мечтаене.

 

Празно беше това лято.


Главата ми се мъти.
И нямам какво да ти кажа,

болката от ляво раздираше
чувствата ми и аз замирисах на раздяла...

ти не тръгна...
          И аз не останах.

© Илияна Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??