12.04.2017 г., 22:57 ч.

Из спомените 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
262 0 2

Из спомените на далечната неделя,

когато аз мълча, а ти си тръгваш...

 

Поглеждам през рамо и съм сама,
Няма спомени и нищо за мечтаене.

 

Празно беше това лято.


Главата ми се мъти.
И нямам какво да ти кажа,

болката от ляво раздираше
чувствата ми и аз замирисах на раздяла...

ти не тръгна...
          И аз не останах.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??