Моля те... Ослепи ме,
да не мога да те виждам!
Вземи нож и нарани ме,
боли ме повече да те обичам!
Давай, очите изтръгни ми,
да не виждам твоите сълзи.
Хайде, удряй! Отмъсти ми,
затвори ги и не ме жали!
Избоди очите ми, хвърли ги на гарваните!
Не мога повече да гледам!
Някога ти казах: "Не обичам наемите"!
Не обичам като прислуга да те наемам!
Открадни очите ми! Нека бъдя сляпа,
но погледни ти поне през тях!
Те за тебе някога горяха,
горяха, но без жар!
© Милена Йорданова Todos los derechos reservados