11.06.2008 г., 14:40 ч.

Избоди очите ми! 

  Поезия
591 1 1

Моля те... Ослепи ме,

да не мога да те виждам!

Вземи нож и нарани ме,

боли ме повече да те обичам!

Давай, очите изтръгни ми,

да не виждам твоите сълзи.

Хайде, удряй! Отмъсти ми,

затвори ги и не ме жали!

Избоди очите ми, хвърли ги на гарваните!

Не мога повече да гледам!

Някога ти казах: "Не обичам наемите"!

Не обичам като прислуга да те наемам!

Открадни очите ми! Нека бъдя сляпа,

но погледни ти поне през тях!

Те за тебе някога горяха,

горяха, но без жар!

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??