4 feb 2017, 15:51

Избор 

  Poesía » Filosófica
373 0 2

Кои сме ние?

От къде идваме и къде отиваме?

Глави празни, ръце също...

борба за несъществуващото.

Разпилян живот, съдби разбити...

и пак сме си онези същите.

Почувстваме ли нещо-мислим.

За да сбъркаме...

Да следваме път избран ни от други –

да сбъдваме чужди капризи.

© Северина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??