4.02.2017 г., 15:51 ч.

Избор 

  Поезия » Философска
374 0 2

Кои сме ние?

От къде идваме и къде отиваме?

Глави празни, ръце също...

борба за несъществуващото.

Разпилян живот, съдби разбити...

и пак сме си онези същите.

Почувстваме ли нещо-мислим.

За да сбъркаме...

Да следваме път избран ни от други –

да сбъдваме чужди капризи.

© Северина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??