4 февр. 2017 г., 15:51

Избор 

  Поэзия » Философская
377 0 2

Кои сме ние?

От къде идваме и къде отиваме?

Глави празни, ръце също...

борба за несъществуващото.

Разпилян живот, съдби разбити...

и пак сме си онези същите.

Почувстваме ли нещо-мислим.

За да сбъркаме...

Да следваме път избран ни от други –

да сбъдваме чужди капризи.

© Северина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??