Изборът е мой. Не съжалявам.
Виждам, че си толкова щастлив.
Бързо ме забрàви. И признавам –
правил си го често и преди.
Можеш едновременно да бъдеш,
зная аз, със няколко жени,
както и "невинно" да ги лъжеш,
че за тебе сродни са души.
Колко пъти във живота срещаш
таз "единствена" за теб жена?!
Колко пъти със сърце усещаш,
че това е твоята съдба?!
Радвам се, че днес аз осъзнавам
всичко. Ти за мен не си звезда.
Махам със ръка и подминавам...
че душата сродна... е една.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados