14 oct 2019, 13:57

Избор 

  Poesía » De humor, Filosófica
405 0 0

Изборът лесен веднага правете

и гласа си платен за глупака хвърлете

няма се плашите от върли закони

тука царува манталитет на Роми

 

Който даде предварително бира

нема да може правителство да сформира

който даде стотаци след глас

най-вероятно ще е следващия Глупак с власт

 

Тъй че народе, затягай колана

ко не гласуваш за някой, друг ша та язди  зарана

другия изход в тая държава е лесен

...бегаш у Белгия и животът е песен

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??