Никой не ми каза, че толкова ще боли.
Никой не ми спести дъжда.
Не искам да виждам света покрай мен.
Не искам да бъда самотна душа.
Не съм готова да търся наново.
Не съм си представяла, че ще стигна до тук.
Да обърна гръб на спомена.
И да тръгна с тъжно приведена вече глава!
© Светлана Николова Todos los derechos reservados
когато обичаш боли !