...Избра ни любовта...
Името, което ще избера?-
ще бъде твоето,
ако е чувство,
ще бъде приятелството ти,
ако е ласка,
ще бъде тази на ръцете ти,
ако е подарък,
ще бъде това да те виждам,
когато отворям и затворям очи си...
ако е място,
ще бъде сърцето ти...,
присъствието-
душата ти...,
паметта-
погледа ти...,
следата-
добротата ни...,
съществуването-
любовта ни...
Аз вече избрах...,
избирам всеки миг...
всеки ден избирам теб,
всеки живот...,
избираш и ти...
благодаря ти...!
Но дали само ние се избираме...?-
без да ни предупреди...
първият път
избра ни любовта...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados