18 мая 2016 г., 02:21  

...Избра ни любовта... 

  Поэзия » Любовная
366 0 4

...Избра ни любовта...

 

 

Името, което ще избера?-
ще бъде твоето,
ако е чувство,
ще бъде приятелството ти,
ако е ласка,
ще бъде тази на ръцете ти,
ако е подарък,
ще бъде това да те виждам,

когато отворям и затворям очи си...
ако е място,
ще бъде сърцето ти...,

присъствието-
душата ти...,
паметта-
погледа ти...,

следата-

добротата ни...,

съществуването-

любовта ни...

Аз вече избрах...,

избирам всеки миг...

всеки ден избирам теб,

всеки живот...,

избираш и ти...

благодаря ти...!

Но дали само ние се избираме...?-

без да ни предупреди...

първият път 

избра ни любовта...!

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви от сърце Дани, Йоанче и Руми...!
  • Когато Тя ни избере, светът около нас е по-красив и истински! Поздрав, Лили!
  • Споделеността е красива.
  • Замисли ме. Тук има философия. И всеки нейн миг е уловен от тази любов. Поздравления!
Предложения
: ??:??